На території окупованої Арабатської Стрілки, попри тотальну заборону на риболовлю і полювання, зареєстрували «Общєство охотніков и риболовов»

3 недели назад 0

Окупаційна адміністрація  Генічеського району продовжує змушувати місцевих жителів жити у страху та обмежувати їхні права, але особливо привелигійованим та наближеним до окупаційного режиму, як зʼясувалося – можна все. 

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел інформації.

В окупованому Генічеську у окупантів офіційно діє заборона на вилов риби та виходи в море. Заборонено також і полювання, а мисливські рушниці у місцевих мешканців вже давно відібрані.

Проте, минулого тижні, на території  Арабатської Стрілки у селі  Щасливцеве зʼявилася органцізація із назвою ТОВ «Общєство охотніков и риболовов «Пріазовье»».

 Підприємство зареєстрували із діяльністю у сферах полювання, вилову диких тварин та рибальства. Статутний капіталом вказаний у реєстрі складає 10 мільйонів рублів. При цьому, чомусь прихована інформація про засновників та керівника компанії. Юридична адреса вказує на будинок у селі  Щасливцеве , за адресою  вул. Джерельна 28 .У місцевих телеграм-каналах повідомляють, що власником будинку за вказаною адресою є колаборант  Олексій Колячкін , який вже брав участь у реєстрації інших бізнесів на території окупованої Генічеської громади, серед яких вирощування суміші для фіто-чаїв. Таким чином, всім місцевим жителям накладаються заборони, а окупанти і їхні посіпаки, користуючись підтримкою зі сторони місцевих гауляйтерів, розвивають свій бізнес без перешкод.