Незаконна влада повертає комуністичні назви вулиць та відновлює пам’ятники на лівобережжі Херсонщини

3 месяца назад 0

14 червня в окупованому селі Ольгине Горностаївської громади Херсонської області незаконна влада відновила пам’ятник Леніну. 

Про це повідомили на пропагандистському каналі.

У коментарі “Вгору” політолог, краєзнавець Дементій Білий зазначив, що на лівобережжі Херсонщини незаконна влада, окрім відновлення пам’ятників керівнику більшовиків Володимиру Леніну, повертає й комуністичні назви вулиць.

За його словами, на окупованій території Херсонської області відбувається русифікація, прославлення комуністів, завезення російських книжок та заборона української мови. 

“Ідеологія Російської Федерації полягає у відродженні російського імперіалізму та базується на “культі перемоги”, гарному ставленні до сталінізму” , – додав політолог. 

Нескінченні черги за товарами першої потреби, експорт зерна з-за кордону, відсутність можливості купити якісну продукцію, продуктові карточки. Це про СРСР. Ту саму державу, яку так «завзято» намагаються відродити сучасні очільники Кремля. При цьому радянське керівництво не могло навіть прогодувати власне населення.  

Тому СРСР стала країною “спекулянтів”, а  також державою плагіату. Автівки, їжа, електроніка, одежа, пісні, навіть туалетний папір та ядерна бомба. Чого тільки не вкрав СРСР, подаючи це як “передові здобутки виробництва”. При цьому навіть не зміг вкрадену із Західної Європи та Америки продукцію виробляти на такому ж рівні високої якості.