“ОПЗЖ” проти “ОПЗЖ”: Інспекція з благоустрою виписала протокол ресторану, яким володіє депутатка Херсонської міськради

2 года назад 0

У фракції “Опозиційна платформа – За життя” в Херсонській міськраді назріває розкол? Саме таке питання виникає після того як Інспекція з благоустрою, якою керує депутатка від “ОПЗЖ” Олена Мазур виписала протокол через відсутність дозвільних документів ресторану “Мішель” по вулиці Ярослава Мудрого, який належить іншій депутатці та колежанці по фракції Альоні Ротовій. 

Про складення протоколу повідомила сама Олена Мазур в соцмережах. А підставою для перевірки інспекторами став допис Альони Ротової про розриття по вулиці Ярослава Мудрого. В ньому вона поскаржилася на черговий “порив теплотраси”.

“Ми стараємося свої об’єкти тримати в порядку, щоби людям тут було комфортно, але як можна щось планувати та розвивати, якщо вулиця постійно перерита і звідти валить вода”, – написала Ротова. 

Відповідь від Олени Мазур в соцмережах не змусила довго чекати:

“…мне очень приятно, что Вы заметили прорыв теплотрассы! Интересно Вас как заместителя комиссии жкх беспокоит именно этот отрезок потому что к Вашим незаконным заведениям невозможно подойти?”, – написала Мазур. 

Вона також запропонувала депутатці своїм коштом провести заміну трубопроводу та зробити роботи з благоустрою. Щодо самого розриття, то виявилося що роботи проводяться з дозвільними документами. 

Протоколи, окрім ресторану Ротової, отримали ще кілька закладів по вулиці Ярослава Мудрого. Додамо, що за інформацією місцевих ЗМІ, депутат міськради Сергій Харченко (Слуга народу) на засіданні архітектурної депутатської комісії буде ініціювати питання щодо знесення частини споруди кафе Ротової “Мішель”, яка не має дозвільних документів.