Приліт у Нижні Сірогози дуже налякав колаборантів

2 месяца назад 0

«27 травня 2024 року о 9.13 нацистські формування української нелегітимної влади під керівництвом Зеленського підло у розпал робочого дня вдарили ракетами залпового вогню Нітагє по беззбройних мирних жителях, пенсіонерах, людям з обмеженими можливостями, які прийшли на оформлення допомоги, пенсій» , — написала у своєму телеграм-каналі окупаційна адміністрація Нижньосірогозького «муніципального округу».

Далі у тексті: «Ми — росіяни. З нами Бог! Нас не зламати!» і подібні шаманські замовляння. Розбурхав таки приліт емоції колаборантів.Злякались зрадники не лише у Нижніх Сірогозах, а у розміщеній за 75 км від них Каховці.  «У зв’язку з ракетним ударом по Соціальному фонду у Нижніх Сірогозах тимчасово відміняються виїзні прийоми співробітників соціального фонду у м. Каховка , — написала тамтешня окупаційна адміністрація. — Виїзні прийоми будуть відновлені, щойно ситуація стабілізується і безпека буде забезпечена» .

А у начальника юридичного відділу окупаційної адміністрації Генічеського «муніципального округу» Олександра Пінаєва від страху взагалі галюцинації почались. «Над Генічеськом щойно пройшла ворожа ракета у сторону Криму! — написав від у своєму каналі 27 травня, о 13.52. —  За свистом нагадує Хаймарс!»

Насамкінець варто, мабуть, написати про «беззбройних мирних жителів», які за версією окупантів, стали жертвами прильоту у Нижніх Сірогозах. Справа у тому, що такі в окупаційних військкоматі і поліції не служать. Так що прилетіло, куди треба. Саме від того колаборантам і страшно.

Борис ВИНОГРАДОВ,