Путін звільнив командувача на Херсонському напрямку: Дикий вказав на цікаву деталь

6 месяцев назад 0

Окупанти кидають десантні війська, аби заткнути дірки, де горить.

Росія відправила у відставку генерал-полковника Олега Макаревича на посаді командувача російським угрупованням військ "Дніпро", яке діяло на Херсонському напрямку. Його замінив командира десантних військ генерал-полковник  Михайло Теплінський .  

Таку думку висловив екскомандир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий.

За його словами, призначення Теплінського — це визнання того, що в них там "горить", вони — на межі катастрофи. 

"Це вже стаціонарний плацдарм (ЗСУ на лівому березі Херсонщини — ред.). Моментом визнання того, що плацдарм відбувся, можна вважати зміну командувача їхнього угрупування "Днєпр". Коли вони зняли генерала, який багато місяців там командував, і терміново кинули туди достатньо відомого російського генерала Теплінського, командира десантних військ. Нагадаю, що десантні війська в них вважаються елітою, і цю еліту вони кидають  на затикання дірок, де "горить". Призначення Теплінського — визнання того, що в них там "горить", на межі катастрофи. Відповідно, вживаються термінові заходи. Але поки я не бачу проривних серйозних рішень з їхнього боку. У них наразі немає достатнього ресурсу ні людського, ні саперного, щоб зробити лінії оборони, як на "лінії Суровікіна", — сказав він.

Нагадаємо, Путін відправив у відставку командувача російським угрупованням військ "Дніпро", яке діяло на Херсонському напрямку  генерал-полковника Олега Макаревича.