Росіяни шантажують пенсіонерів соцвиплатами

5 месяцев назад 0

Російські окупаційні адміністрації змушують пенсіонерів на ТОТ відмовитись від українського громадянства та отримувати російські паспорти. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Кремль намагається підкупити громадян пенсійного віку “соціальною допомогою” у розмірі 10 тис. рублів. Для того, щоб її отримати необхідно переоформити пенсію відповідно до російських норм, включно з отриманням російського паспорта. 

Також росіяни вже два, а подекуди три, місяці не виплачують “соціальних виплат” по догляду за дитиною. Всі ці заходи створюють такі умови, щоб упокорити населення і воно було цілковито залежне від окупаційних адміністрацій та подачок від кремля.

Центр національного спротиву закликає громадян зберегти документи, що посвідчують особу громадянина України та її майнові права. В жодному разі не віддавайте оригінали документів в створені окупантами установи, опісля деокупації це дозволить Вам підтвердити свій статус громадянина України та усі права власності. У випадку такої необхідності використовуйте на ТОТ копії документів, аргументуючи це втратою оригіналів унаслідок бойових дій чи стихійного лиха.

Окупанти та зрадники понесуть відповідальність за гуманітарну катастрофу на тимчасово окупованих територіях, а щоб це сталось якнайшвидше повідомляйте інформацію про ворога