Росіяни збираються спостерігати за посівами на Херсонщині… з космосу

1 месяц назад 0

Російські пропагандисти вчергове вражають своєю фантазією. Цього разу вони вирішили моніторити стан посівів на лівобережжі регіону завдяки космічним супутникам, визначаючи ступінь стиглості та врожайності з космосу. Це нібито дозволить покращити показники місцевих фермерів.

Про це повідомляють кореспонденти  з посиланням на російські джерела.

“Використання сучасних технологій є доцільним у всіх сферах життєдіяльності людини, у тому числі й у сільському господарстві. Впровадження технологій Роскосмосу збільшує ефективність роботи аграрного сектору, дозволяючи оперативно отримувати необхідну інформацію та приймати стратегічно правильні рішення”, – розповів російським журналістам так званий “Міністр сільського господарства Херсонщини” Санал Адьяєв.

Окупанти, намагаючись “збільшити врожайність” за допомогою космічних технологій, однак, не здатні розвʼязати проблему з меліорацією лівобережжя області, що насправді є для них головною проблемою.

Після підриву окупантами дамби Каховської ГЕС всі підконтрольні їм території Херсонщини фактично залишились без зрошення, що суттєво вплинуло на сільське господарство. Російські супутники та космічні знімки у цій ситуації окупантам навряд чи допоможуть.