Вибори Путіна: на лівобережжі Херсонщини голосувати можна з паспортом України, — Толоконніков

2 месяца назад 0

Російські окупанти продовжують на захопленому ворогом лівому берегу Херсонської області постійний терор, проте перед прийдешніми так званими "виборами президента рф" посилився. Про це в ефірі "Ми-Україна"  речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

"Як в соціальних сферах, так і в комунальних сферах. Постійні обшуки. Чергова хвиля пов'язана з псевдовиборами — знов пішли по хатах, перевіряють документи, шукають тих, хто не отримав російські паспорти. Але є інформація, що вже можна голосувати з українським паспортом, що взагалі нонсенс", — розповів він. 

В цілому за минулу добу росіяни накривали вогнем обласний центр, Новотягинку, Тягинку, Придніпровське, Кізомис, Зміївку, Інгулець, Велетенське, Станіслав, Осокорівку та Антонівку. Ворог умисно цілив по житлових масивах міст та сіл, внаслідок атаки руйнувань зазнали 11 багатоповерхових будинків та ще понад два десятки- приватних. Також зафіксовані пошкодження чотирьох адміністративних будівель та трансформаторної підстанції. Загалом з вини росіян 23 лютого поранень зазнало четверо осіб.

Вдень 24 лютого — у другі роковини російського широкомасштабного вторгнення — військовослужбовці рф вдарили по Білозерці, є загиблі та поранені. На лікарняне ліжко потрапила 30-річна місцева місцева мешканка, яка на мить обстрілу була вдома з однорічним малюком. Дитина не постраждала. Як писав "Ми-Україна" раніше, в українському Мінфіні повідомили, щ​о фінансова підтримка України не зменшується, ​ситуація ускладнюється тим, що політичні цикли в країнах партнерів добігають кінця, наближаються вибори і це впливає на ритмічність прийняття рішень щодо допомоги нашій державі.