Все майно колишнього президента Порошенка заарештував Печерський районний суд 

2 года назад 0

Печерський районний суд Києва заарештував все майно колишнього президента Петра Порошенка. Рішення прийнято у справі про державну зраду.

Про це повідомляє  адвокат колишнього президента Ігорь Головань. Абсолютним беззаконням і політичним переслідуваням назвав адвокат п’ятого Президента, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка Ігор Головань рішення Печерського суду про арешт майна.

«Йде політичне переслідування Петра Порошенка. Офіс президента в шоці – нещодавні рейтинги показали, що їхнє майбутнє не дуже веселе. І ми бачимо загострення. Вони намагаються якомога більше дошкулити Петру Порошенку», – наголошує адвокат.

Як уточнили в Офісі генпрокурора, заарештовано майно Порошенка, яке належить йому відповідно до інформації з реєстрів. Зокрема це об’єкти нерухомості, корпоративні права тощо.

Також там зазначили, що інкриміновані йому статті передбачають додаткове покарання через конфіскацію майна або без нього.

Нагадаємо, сьогодні Порошенко заявив, що планує повернутися до України 17 січня, зустрітися з генеральним прокурором та прийти до суду.