У Херсона з’явився екзотичний побратим

6 лет назад 0

Делегація з Туніської Республіки побувала у Херсоні з 27 лютого по 01 березня 2018 року. Результат — угода про побратимство.

Міський голова Херсона Володимир Миколаєнко та голова міської ради міста Бізерта Хамаді Бен Амор (Туніська Республіка) підписали Угоду про побратимство, торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво між містом Херсон (Україна) і містом Бізерта (Туніська Республіка).

 

«Переконаний, що налагодження дружніх зв’язків між Херсоном та Бізертою стане важливим внеском у зміцнення нової світової спільноти та сприятиме нашій спільній успішній співпраці у науково-технічному, торговельно-економічному та культурному напрямках», — відзначив Володимир Миколаєнко.

Делегація із Туніської Республіки на чолі з головою міської ради Бізерти Хамаді Беном Амором перебувала на Херсонщині з 27 лютого по 1 березня 2018 року. Вони зустрілися з діловими колами нашого регіону, відвідали морську академію, морський торгівельний порт тощо.

 

Довідка. Бізерта — найбільш європейське місто Туніської Республіки. Знаходиться поблизу крайньої північної точки Африки — мису Бланко.Промисловий, транспортний і туристичний центр. Окрім того, Бізерта відома ще й тим, що це — один із із найбільших середземноморських портів країни, який є важливим транспортним коридором між Африкою та Європою.

Бізерта має розгалужену інфраструктуру, представлену потужностями судноремонтної, нафтопереробної, металургійної та харчової промисловостей.