У Новій Каховці “вибори” закінчилися

8 месяцев назад 0

Вдалі дії українського підпілля в Новій Каховці не залишилися не поміченими окупантами і колаборантами, які тепер бояться працювати в місті. ВУ результаті не працюють офіси партійних осередків та штаби партій на псевдовиборах.

Про це повідомляє .

«Місцеве населення саботує «виборчий процес» й в штабах працюють звезені гастролери з рф. Завданням штабів є імітація партійної діяльності та організація картинки для пропагандистів. Проте ризикувати життям окупаційні посіпаки не хочуть й бояться. Відтак частина з них виїхала до Генічеська та Скадовська, а самі офіси зачинились й не функціонують офлайн», — зазначається у повідомленні.

«Така ситуація чітко демонструє, що ворог не контролює захоплені землі. Навіть після півтора року окупації росіяни бояться населення й жодні репресії це виправляють, адже для місцевих вони лишаються загарбниками»,  — зазначає Центр національного спротиву.

Також як повідомляє ТГ-канал «», «небайдужі громадяни попрацювали у Новій Каховці. Пройшлися за адресами так званих «голів виборчих комісій». Поки що залишили тільки записки, але ймовірно, що незабаром колаборантів там зустрінуть інші подарунки».