«Україна — в трійці лідерів чемпіонату світу» — мережі реагують на видворення дипломатів

6 лет назад 0

24 країни  оголосили про видворення  139 співробітників  російських дипмісій у відповідь на хімічну атаку в Солсбері у Великій Британії, під час якої отруїли колишнього російського військового розвідника  Сергія Скрипаля  та його дочку Юлію.

Найбільше дипломатів висилають США та Великобританія — 60 та 23 відповідно. На третьому місці  Україна — 13 росіян.

Українці називають таку ситуацію неоднозначною. Gazeta.ua зібрала реакцію соцмереж на видворення російських дипломатів.

Дехто іронізує з цього приводу.

Висилай дипломатів правильно: pic.twitter.com/ZcRwHnSCLq

— Хлопак з мілітарного (@milhlopak) 27 марта 2018 г. Багато юзерів критикують українську владу, яка висилає представників Росії з солідарності з британськими партнерами, а не через анексію Криму та війну на Донбасі.

 

Із висланням дипломатів інтернет-користувачі пов'язують трагедію в російському Кемерові, де напередодні під час пожежі в торговому центрі "Зимова вишня" загинул 64 людини.

Мишебратья ще не зрозуміли,що на тлі фіаско в зовнішній політиці і висилці дипломатів лисаЗалупа сам дав наказ про підпал того ,що добре горить і де буде багато жертв, та й винним зробить губернатора ,якого й так мишебратья не дуже й симпатизують https://t.co/SsbX463L2k

— Леся (@57Lesja) 27 марта 2018 г.

Пожежа в Кемерово дуже доречно для хуйлобанди відволікла увагу москаликів від висилки дипломатів. А, втім, чого ще очікувати від тварюки, яка підривала багатоповерхівка заради виборів? А ще можна українців звинуватити у теракті…

— Афрокнур (@warthog_nl) 27 марта 2018 г.