“Зачистка” Кринків росіянами і досі “відбувається”

2 месяца назад 0

Декілька тижнів вже минуло з тих пір, коли військові злочинці шойгу і сальдо заявили про повну «зачистку» Кринків російськими окупантами. Що з тих пір у Кринках змінилось? Нічого. Навіть, російські засоби масової пропаганди це змушені визнавати.

«Морпіхам, які зачищають Кринки, прислали тепловізори з Хакасії, — повідомляє окупаційна «Комсомольская правда». —  «Народний фронт» Херсонської області вручив морським піхотинцям 810 бригади тепловізори. Два з них вже встигли застосувати на зачистці Кринків від залишків ЗСУ. Тепловізори стануть у нагоді «чорним беретам» не лише у боях на очищеному плацдармі, але і при протидії новим спробам перекидання українських військ через Дніпро і його притоки».

Та ні, «чорним беретам» у нагоді швидше стануть чорні пакети. Бо вони ж і далі дохнуть біля Кринків під ударами ЗСУ. Лише тепер, щоб не зіпсувати путіну на «виборах» дутий імідж «переможця», пропагандисти вуалюють місце загибелі.

Про чергового окупанта, закопаного у Севастополі, розповів у Телеграм окупаційний губернатор міхаіл развозжаєв. Такий собі денис меркулов закінчив школу, ПТУ, працював зварником, а наприкінці 2022 року «у рамках часткової мобілізації був направлений у зону СВО». З зони повернувся у госпіталь, де благополучно «помер від ран, отриманих у бою на Херсонському напрямку».

Богдан СТРАЖАК,