Армія РФ з артилерії обстріляла понад 30 населених пунктів Херсонщини: дані Генштабу

1 год назад 0

Російські війська 14 лютого обстріляли передмістя і саме місто Херсон та райони 30 населених пунктів області. Про це  Генштаб в оперативній інформації станом на 6 ранку 15 лютого.

Зокрема під обстріли потрапили Золота Балка, Гаврилівка, Берислав, Веселе, Інгулець, Львове, Тягинка, Антонівка, Зимівник, Білозерка, Дніпровське та Велетенське, йдеться у повідомленні.

Також впродовж доби російська армія завдала 68 ударів з реактивних систем залпового вогню по цивільних об’єктах, в тому числі і в Херсонській області. Що відомо

  • Протягом доби, російські війська обстріляли Херсон, передмістя та понад 25 населених пунктів. Серед них — Білозерка, Зимівник, Дніпровське, Велетенське, Антонівка, Золота Балка, Гаврилівка, Берислав, Веселе та Інгулець.
  • Армія РФ двічі за день атакувала лікарню в Херсоні. Снаряди пошкодили дах одного з корпусів, вибуховою хвилею вибило вікна. Загиблих та поранених немає.
  • У Бериславі під обстріл армії РФ потрапила станція швидкої медичної допомоги. Пошкоджена будівля станції та службові автомобілі. Водій "швидкої" отримав поранення.