Чим живуть жителі селища Текстильників у Херсоні?

4 года назад 0

Про це говорили на зустрічі громади селища Текстильників з представниками команди "Нам тут жити".
Загалом, прийшло біля сотні місцевих жителів Текстильного. А це — серйозний показник, — зазначає Ольга Маренчук, депутат Херсонської міської ради і директор місцевої школи-родини № 39 : " Ініціатором зустрічі виступив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе". Вже багато років він допомагає нам вирішувати актуальні соціальні питання. Люди йому довіряють, знайомі особисто. От і зараз попросили підтримати в облаштуванні відкритого дитячого майданчика.
Ми знаємо, як Юрій Рожков ставиться до дітей, дбає про їх розвиток та якісне дозвілля. Тож, переконані, що заручились надійною підтримкою. А тим більше, зараз команда благодійників об'єдналася і нині працює під красномовним гаслом « Нам тут жити »!
Але, є й інші болючі питання, з якими ми неодноразово зверталися до міського голови. Це і благоустрій території, покіс трави (а на разі додалась ще й амброзія), і транспортні проблеми. Зізнаюсь, поки з цим дуже туго. " Сподіваюсь, що ті завдання, які ставлять перед собою члени команди Ігоря Колихаєва, видадуться їм під силу. Побачимо. Дуже багато назбиралося питань до влади ", — зауважив лідер Громадської платформи «Добро переможе» Юрій Рожков.
P.S. А вже найближчими днями команда "Нам тут жити" спільними зусиллями приступає до облаштування дитячого майданчика у селищі Текстильників. Щоб місцеві дітлахи могли весело і корисно проводити час на свіжому повітрі, росли здоровими та сильними. Бо чужих дітей не буває!