Чотири сучасні екскаватори отримав Херсонський водоканал

1 год назад 0

У рамках гуманітарної допомоги «Херсонводоканал» отримав чотири багатофункціональні екскаватори-навантажувачі марки YANMAR та SCHAEFF.

Це сучасна техніка, що характеризуються високою мобільністю та маневровістю при експлуатації, а також економна у витраті пального, повідомляє Херсонська МВА. Їх використовуватимуть для оперативного реагування і ліквідації проривів водопроводу, каналізації та інших потреб.
Спецтехніку надала міжнародна некомерційна організація GIZ Ukraine. «Херсонводоканал» уперше отримав у користування техніку вказаних виробників.

Одночасно працівники водоканалу продовжують роботи на мережах. Днями встановили на водопровідній мережі Таврійського мікрорайону дві нові засувки та пожежний гідрант, отримані завдяки допомозі ЮНІСЕФ.


Роботи з демонтажу пристроїв, встановлених ще при будівництві мікрорайону, встановлення сучасних засувок та підземного пожежного гідранту JAFAR виконані професійно та якісно. Відтепер при ремонті або заміні мереж можна виконувати локальні відключення без припинення водопостачання великих житлових масивів та скоротити час ліквідації аварій.