Дарують квитки: Херсонський театр ініціював акцію на підтримку медиків

2 года назад 0

     Новий флешмоб на підтримку людей в білих халатах започаткував Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Куліша. З першого дня листопада представники храму Мельпомени почали візити до лікарень, розташованих у Херсоні. Мета таких відвідин – передати квитки на вистави для персоналу, який рятує життя. Запрошення вручають очільникам медзакладам, а ті вже делегують до театру працівників, яким конче необхідне моральне перезавантаження у цей непростий час.Лише за день «кулішівці» побували у трьох закладах — обласному онкодиспансері, міських клінічних лікарнях ім. О.С. Лучанського та ім. Є.Є.Карабелеша.

«Весь колектив театру хоче вручити вам ці запрошення та подякувати за вашу нелегку роботу. Наразі ви на передовій – рятуєте людям життя, а ми хочемо врятувати ваші душі, тому запрошуємо до театру»
, – зазначив головний адміністратор театру ім. М. Куліша В’ячеслав Вандрашек.Завтра акція продовжиться. Співробітники театру планують вручити запрошення на вистави у всіх комунальних медзакладах Херсона. Нагадаємо, це вже не перший флешмоб «кулішівців» на підтримку медиків. Під час минулої коронавірусної хвилі у театрі ініціювала акцію у соцмережах  #я_ціную_лікарів.

Марина САВЧЕНКО, Новий день
Фото театру ім. М. Куліша.