Директор КП “Херсонтеплоенерго” та нардеп від “Слуги народу” ведуть спільний бізнес в Голій Пристані, – Богданов

3 года назад 0

Депутат Херсонської міськради та директор комунального підприємства “Херсонтеплоенерго” Сергій Харченко має спільний з народний депутатом фракції “Слуга народу” Олексієм Ковальовим. Таку заяву зробив депутат Херсонської міськради минулого скликання Віталій Богданов під час інтерв’ю журналістам проекту “Новини Хердепа” на Youtube.
 За його словами, обидва політика причетні до будівництва тепличного господарства в Голій Пристані. Богданов зазначив, що саме там часто бачать Сергія Харченко та Олексія Ковальова разом.
   “Люксовий автомобіль Range Rover почали часто бачати в районі Голої Пристані. Ми зацікавилися, що саме там робить директор комунального підприємства. З’ясувалися одразу декілька зв’язків дуже дивних, які нам покажуть ще кілька дійових осіб. Виявилося, що Сергій (ред. – Харченко) дійсно займається теплом в Голопристанському районі. Але вже не для мешканців міста Херсона, а для овочів та фруктів” , – заявив Богданов.
На відео було показано швидке будівництво цього комплексу. Це великий проект, який стрімко розвивається. Як зазначив Віталій Богданов, директор КП “Херсонтеплоенерго” відповідав за підключення господарства до електромереж, для чого звертався до сусідніх з об’єктом підприємств. Наразі для теплиць будують електричну підстанцію.
  “По факту він (ред, – Харченко) працює як виконавчий директор. Місцеві мешканці побоялися на камеру нам сказати про їхні розмови, що вони роблять, кого наймають на роботу” , – каже Віталій Богданов. nt.ks.ua