Дітей Херсонщини запрошують на безкоштовне навчання на проєкті «Освітній Суп» від Навчай для України

5 месяцев назад 0

Учнів та учениць 5-11 класів з Херсонської області на безкоштовні заняття з математики та|або української мови. Форму реєстрації на проєкт ви знайдете за посиланням: 

  • Що таке «Освітній Суп»?

«Освітній Суп» — це цікаві безкоштовні онлайн-заняття для учнів 5-11 класів за шкільною програмою зі складовою тьюторингу, який спрямований не лише на підвищення академічного успіху дитини, а і на соціоемоційну підтримку та спілкування з однолітками. Проєкт реалізує громадська організація «Навчай для України» задля подолання освітніх втрат в Україні.

  • Можна брати участь, якщо дитина:

— є учнем/ученицею 5-11 класів;
— має бажання «підтягнути» свої знання з математики та|або української мови та отримати тьюторингову підтримку;
— може приєднатися на час занять через гаджет (комп'ютер/телефон/планшет) до інтернету;
— проживає в Херсонській області.
Заохочуємо також подаватися дітей з соціально-вразливих категорій, з сімей у складних життєвих обставинах; дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних родин, дітей зі статусом ВПО з Херсонської області. 

  • Коли?

Дедлайн подачі — 21 травня.
Участь у проєкті передбачає 2 онлайн-заняття на тиждень протягом 8 тижнів.

  • Коли відбуваються заняття?

Тривалість кожного навчального заняття — 1 академічна година (45 хвилин)
У формі реєстрації ви зможете обрати пріоритетні розклади, які вам підходять. Точний розклад вашої групи буде оголошено перед початком занять.

  • Хто наші викладачі?

Вмотивовані й прогресивні вчителі, які пройшли спеціальне навчання від Міжнародної академії тьюторингу та допомагають дитині визначити прогалини у знаннях, навчитися брати відповідальність за власне навчання, використовують найактуальніші інтерактивні методи освіти та люблять свою професію. 

  • Що таке академічний тьюторинг?

Підхід у навчанні, що передбачає прицільну роботу з дитиною у малих групах. Методика спрямована на розвиток вміння вчитися: навичок самостійності та комунікації дитини у навчальному процесі.

  • Відгуки батьків
  • У сина вже був сьогодні перший урок з математики. Щиро вдячна усім організаторам за цей проєкт. Урок дуже сподобався, дитина почала відповідати. Зазвичай у школі соромився, завжди відмовчувався і просто просиджував уроки, а потім війна, і він зовсім замкнувся, тому я забрала його на домашнє навчання. Ваш проєкт дуже допоміг йому розкритися!
  • Я хочу подякувати всім, хто допомагає нашим дітям. Дитина вже другий тиждень займається за вашою програмою. І я бачу результат. Якщо у першому семестрі контрольні з математики були на 3 бали, то зараз 7, 8,  а тест останній написала на 10 балів. Також почала менше робити орфографічних помилок. Оскільки ми всі працюємо, я допомогла їй тільки зареєструватися. Далі вона все робить сама. Каже, що починає розуміти трохи, що таке математика взагалі. Сама підключається і не любить, щоб їй хтось заважав під час уроків.
  • Даринка з великим теплом розповідає про атмосферу на уроці, про вміння пояснити і "розкласти по полицям" теми. З квітня по жовтень 2022 року Даринка була в наших родичів за кордоном, ми вирішили відправити її в більш спокійне місце через психоемоційний стан. Довелося вчитися одночасно у двох школах, офлайн і дистанційно (укр.). Після повернення дитини в Україну зрозуміли, що утворилася прогалина в навчанні. Це віддзеркалилось у результатах першого півріччя. Але друге півріччя вона закінчила з середнім показником 10 балів, зокрема, завдяки проєкту.