Дітей у дитсадках і школах окупанти обіцяють нагодувати “у найближчому майбутньому»

3 месяца назад 0

У дитсадках і школах окупованого Генічеська не годують дітей. Батьки шукають вирішення проблеми в окупаційних верхах. Ставлять незручні питання у соцмережах.

Ось, наприклад, уривок з листа матері дошкільняти: «На сьогоднішній день вихователі повідомили, що продукти харчування не закуповують, крайня поставка була 19.12.2023. З таким успіхом скоро попросять дітей залишити вдома, так як без харчування прийом їх проводити не будуть. У нашій сім’ї батьки працюють обидва, мені немає з ким залишити дитину. Якщо це така важка ситуація, може, з батьків збирати гроші на харчування тоді? Хотілося б дізнатись, коли і як уряд Херсонської області планує вирішити проблему з поставкою продуктів?»

Про дитсадки відповіді так і не надійшло, а стосовно шкіл окупаційне міністерство освіти відповіло. «Міністерство освіти Херсонської області працює над укладанням контрактів на поставку якісних продуктів харчування в освітні заклади, — прозвітувала окупаційна «Комсомольская правда». —  За планом контракти повинні укласти до 31 січня. Це допоможе забезпечити стабільне надходження необхідних продуктів у освітні заклади вже у найближчому майбутньому».

Борис ВИНОГРАДОВ,