Діти на Херсонщині наче у казку потрапили — новости херсона

3 года назад 0

Такі враження у діточок у Великоолександрівській громаді від виступу миколаївського цирку-шапіто «Олександр", який у селі Новодмитрівка де посеред населеного пункту артисти цирку розгорнули яскравий різнокольоровий намет.

« Здається, що наші діти потрапили у казку! Цирк просто у нашому селі та ще й з такою насиченою програмою: і акробати, і ілюзіоніст, і всіма улюблений клоун. Сказали б нам про це раніше – не повірили! Тому ми неймовіро вдячні Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» та голові однойменної з фондом партії Геннадію Лагуті за втілення дитячих, та й дорослих мрій» , — розповідають жителі с. Новодмитрівка Великоолександрівської ОТГ.

На виставу гастролюючої трупи жителі громади збиралася протягом усього дня. Це не лише місцеві, а й жителі сусідніх сіл Старосілля та Шостакове. Тож артистів зустрічала повна глядацька зала, а це більше 400 людей!

"Коли ми дізналися, що більшість громад Херсонщини не має культурно-мистецьких заходів – ми почали працювати у даному напрямку. Це підтримка місцевих будинків культури в матеріально-технічному забезпеченні, сприяння утворення та функціонування різноманітних гуртків та звичайно організація виступів вже усім відомого цирку. Враховуючи на неймовірний зворотній зв'язок від людей – наша команда впевнена у свої діях. Тому ця робота продовжується!" , — наголосив голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.