Дитячі заклади Каховського району Херсонщини отримали новорічні подарунки від благодійників

2 года назад 0

Зимові свята найбажаніші для дітей, адже саме у цей час — від Дня Святого Миколая і до Різдва, малеча очікує чудес і, звичайно, подарунків. Новорічні подарунки від благодійників отримали вихованці кількох дитячих закладів Каховського району Херсонщини.
Здійснення дитячих бажань – це турбота дорослих, і не лише батьків та рідних, а й просто небайдужих людей. Таких як депутат Херсонської облради від партії «Слуга Народу», керівник компанії «Агропродукт, ЛТД» Володимир Хвостов. Завдяки його іменному благодійному фонду цьогоріч вихованці кількох дитячих закладів отримали солодкі, і не лише, новорічні сюрпризи.
Напередодні Дня Святого Миколая солодощі передали всім учням – від мала до велика, Долинського ліцею Хрестівської ТГ. Свої смачненькі «миколайчики» отримала й малеча, яка відвідує Долинський ясла-садок «Яблунька». Діточки за подарунки віддячили – показали невеличкий концерт, розповіли про свої успіхи і новорічні бажання та пообіцяли бути чемними й надалі – щоб не лишитися без подарунків від Миколая і в наступному році.
А вже за кілька днів гостинці під ялинку дісталися усьому, без винятку, дитячому колективу Новонаталівської гімназії. А ось два дошкільних заклади Таврійської міської ТГ отримали від благодійного фонду Володимира Хвостова неочікуваний сюрприз – сучасне музичне обладнання. Відтепер святкові заходи там будуть супроводжуватися якісним звуком.

Такі подарунки – це справжні новорічні дива, каже керівниця одного з дитсадків Юлія Гарькава: «Дякуємо, що нагадали про новорічні дива. Ми навіть не мріяли про такий подарунок».
Схоже, що з головним завданням – подарувати дітям свято і радісні емоції Володимир Хвостов та його помічники впоралися. «Надзвичайно приємно, коли про дітей турбуються небайдужі люди. Адже робити добро – це так прекрасно, коли посміхаються діти, коли їхні оченята сяють від захвату і щастя», — йдеться на сторінці Долинського ясла-садка «Яблунька» у фейсбук.
«Так приємно відчути себе в казці, отримати від Діда Мороза й Снігуроньки чудовий пакуночок із солодощами під ялинку. Таку радісну подію учням подарував наш постійний благодійник Хвостов Володимир Вікторович. Діти залишилися задоволеними», — написано на фейсбук-сторінці Новонаталівської гімназії.
«Велика подяка ТОВ «Агропродукт, ЛТД» та Володимиру Хвостову за приємну традицію щорічно вітати дітей новорічними подарунками. Учні щиро дякують і бажають Вам здоров'я, процвітання, великих досягнень і подальшої плідної співпраці!» , — подякував благодійнику у соцмережі колектив Долинського ліцею.
Як бачимо, відвідини дитячих закладів з новорічними дарунками для Володимира Хвостова – це вже добра традиція. Він не має сумніву, що протягом нового року усі діти будуть чемними і старанними, і за рік знову отримають свої солодкі винагороди.
Олена РЄЗНІЧЕНКО