Дрова, будматеріали, генератори: жителі Херсонщини отримують найнеобхідніше

1 год назад 0

У громади Херсонщини гуманітарні та благодійні організації, волонтери надають дрова, будівельні набори, генератори, продукти та побутову хімію. Про це у Telegram  Херсонська ОВА.

Жителі села Дудчани Милівської громади отримала 60 кубометрів дров від Житомирської ОВА. Високопільська громада — 50 кубометрів дров від БО "Небо України".

Також, за інформацією ОВА, для відновлення водопостачання в Бериславську громаду доправили генератор потужністю 25 кВт. Херсонщина. Генератор для відновлення водопостачання в Бериславській громаді Фото: Херсонська ОДА/Telegram
У населених пунктах Білозерської громади розподілили 150 будівельних наборів та 150 листів OSB для ремонту пошкоджених обстрілами домівок. Села Олександрівка, Білозерка, Кізомис, Станіслав отримали від благодійників буржуйки, теплі ковдри, продовольчі пакети, свічки, побутову хімію. Що відомо

  • В Іванівці Високопільської громади відкрили новий підрозділ пожежної охорони. Рятувальники отримали пожежний автомобіль, спецодяг та інше необхідне для роботи обладнання.
  • Дев'ятирічний хлопчик з Широкої Балки сховав гроші в дуплі дерева. Його рука застрягла, дитині допомогли рятувальники.