Дві Херсонські спортивні школи отримали від Міністерства молоді та спорту України вищу категорію

2 года назад 0

З початком нового 2022 року Херсонщина знов підвищує рівень своїх спортивних закладів завдяки самовідданості тренерів та наполегливості їх вихованців.
Одразу дві Херсонські спортивні школи отримали від Міністерства молоді та спорту України вищу категорію:

  • Дитячо-юнацька спортивна школа «Херсон» Херсонської міської ради
  • КЗ Дитячо-юнацька спортивна школа з вільної боротьби Херсонської обласної ради

“Рік починається з гарних новин! Одразу дві школи отримали від Міністерства молоді та спорту України вищу категорію: обласна ДЮСШ з вільної боротьби та херсонська міська ДЮСШ «Херсон».
Вперше за багато років Херсонщина знов підвищує рівень своїх закладів завдяки самовідданості тренерів та наполегливості їх вихованців.
Щиро вітаю колективи спортивних шкіл з цим досягненням та бажаю подальшої плідної праці!” — привітав начальник управління фізичної культури, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації Віталий ВИБРАНСЬКИЙ.
Дитячо-юнацькі спортивні школи є позашкільними навчальними закладами спортивного профілю — закладами фізичної культури і спорту, які забезпечують розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту, визнаному в Україні, створюють необхідні умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортсменів для резервного спорту.
Дитячо-юнацька спортивна школа «Херсон» Херсонської міської ради з метою популяризації та розвитку футболу, залучення дітей та юнацтва до занять фізичною культурою та спортом співпрацює з загальноосвітньою школою №47,, Херсонським ясла-садком №31, Чорнобаївським навчально-виховним комбінатом та ФК «Стелс».
Також ДЮСШ «Херсон» щорічно проводить чемпіонати школи та турніри з футболу за віковими категоріями.
КЗ Дитячо-юнацька спортивна школа з вільної боротьби Херсонської обласної ради створена з метою розвитку спортивно-технічних видів спорту в області, залучення більшої кількості дітей та молоді до здорового способу життя, занять фізкультурою і спортом.