Гаряча сесія Олешківської міської ради

3 года назад 0

Сьогодні, 13 жовтня відбулася позачергова сесія Олешківської міської ради — було дуже гаряче.., — повідомив депутат міськради Павло Потоцький:
— Особливо "гарячим" було питання щодо опалення в закладах соціальної сфери. Сподіваюсь, що після сьогоднішнього жорсткого спілкування депутатів з чиновниками міської ради, буде запущено опалення в Олешківській лікарні та у садочках і школах у яких опалення на твердому паливі.
У закладах соціальної сфери де джерелом теплопостачання є газ, також питання опалення буде вирішено в найближчий час. Про це нас запевнили чиновники міської ради після засідання сесії. Дякую за підтримку моїм колегам депутатам міської ради. Разом ми сила!

На відео ви можете переглянути, яке вже доречі видалено з сайту міської ради в мережі фесбук, перший заступник міського голови Гасаненко Т.В. запевнила депутатів міської ради про те, що ще позавчора було завезено вугілля до Раденської школи. Про те це є неправдою!
Після пленарного засідання сесії, я як депутат міської ради відвідав Раденську школу і перевірив ту інформацію, яку озвучила перший заступник міського голови. З'ясувалося, що ніякого вугілля у цьому році до Раденської школи завезено не було. Там є лише залишки минулого року (на фото нижче).

Також я відвідав Раденський ясла-садок туди теж цього року вугілля не завозилось. Є тільки залишки минулого року. Температурний режим у групі де перебувать дошкільнята +16,8' градусів. Такий температурний режим є порушенням вимог наказу МОЗ #234 від 24.03.2016 року. Чому за наявності вугілля, хоч і залишків, не було розпочато опалювальний сезон в цьому садочку? Можливо тому, що туди не ходять діти міського голови?

Але найприкріше те, що перший заступник обманює в очі депутатів міської ради, як вони тоді ставляться до звичайних людей залишається лише з острахом здогадуватися!