Геймерське крісло для кіберспортсмена

2 года назад 0

Геймінг — особливе заняття, що вимагає витривалості не тільки від самого гравця, а й від усього оточуючого його — мишки, комп'ютера, монітора, акустики і навіть меблів. Дізнаємося, про неймовірні функції, які може мати крісло для геймера.

Регулювання

На відміну від інших типів геймерських крісел, це вважається найфункціональнішим — кількість регулювань в ньому не злічити. Сидіння та спинка можуть змінювати нахил, відкидатися та висуватися. Так, можливо прийняти будь-яке положення аж до лежачого. Окремо продумано механізми гойдання, сили нахилу, «анти-шок», блокування.

Підлокітники

Крісло для геймера зазвичай оснащене особливими підлокітниками – їх конструкція іноді продумане 4D – регулювання у 4 напрямках. Загалом для багатьох моделей це не обов'язковий фактор, багато хто зупиняється на показнику 1-3D, та за найвищого повний комфорт забезпечений.

Підставка для ніг

Нововведення, продумане задля зручності гравця. У неробочому стані підставка кріпиться під сидінням, коли вона знадобиться одним рухом достатньо висунути за рахунок спеціального механізму. Крісло для геймера з таким доповненням має низку переваг: зняття навантаження, можливо повністю витягнутися, відпочити як на лежаку, такий варіант сподобається не лише гравцям, але й тим, хто любить дивитися фільми напівлежачи.

Підставки для симуляторів

Особливо важливим для справжніх віртуальних гонщиків є наявність подібного функціоналу в кріслі. За допомогою підставок в потрібному місці, рівні та положенні фіксують кермо з педалями. Так меблі забезпечать 100% занурення в реальність, не потрібно мучитися, коли під час проходження треку крутиться кермо на столі або вислизає педаль.

Вібромасаж

Рідкісне, проте надзвичайно корисне нововведення, яке нещодавно впровадили – функція вібромасажу. Для цього воно оснащене спеціальним пристроєм, інтегрованим у спинку та підголовник, що працює від USB. Звичайно, з професійним масажем не порівняти, але розслаблюючий ефект після довгого геймінгу можна отримати. Крім того, за допомогою програмного забезпечення можна синхронізувати крісло з ігровими моментами – під час активних піків – пострілів або вибухів, наприклад, воно може давати поштовх вібрації.

Модулі та порту

У сучасному геймерському кріслі можуть бути різні порти USB, з можливістю підключення симуляторів та різних пристроїв. Окремо приваблює модуль Bluetooth – за допомогою нього можна передати звук у вбудовані динаміки, аудіо, синхронізувати функції вібромасажу з іграми.

Система охолодження

Так, і таке крісло для геймера буває. Вбудована вентиляція – мініатюрні вентилятори збирають повітря знизу і подають його догори сидіння. Таке обдування можна регулювати за своїм бажанням. Для деяких це порятунок у спекотні літні дні.

Підсвічування

Вбудований RGB надає меблям особливий шарм і стиль. За допомогою спеціального пульта можна відрегулювати колористику та інтенсивність світла. Крім того, у темряві воно може відігравати роль нічника.