Голова Олешківської райради взяв участь у роботі профспілкової конференції освітян

4 года назад 0

Сьогодні, 27 липня, голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, разом із заступником голови Костянтином Бугановим, взяли участь у роботі звітно-виборної конференції Олешківської районної профспілкової організації працівників освіти та науки.
Вів конференцію голова профспілкової організації Леонід Охременко, який і звітував про роботу профспілкової ради за період із березня 2015 року. Обговорюючи звіт виступали члени профспілкових організацій закладів освіти району, начальник відділу освіти Ювілейної ОТГ Сергій Ляшенко, начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Олександр Зарівний.
Усі були одностайні у високій оцінці роботи районної профспілкової ради. Головою Олешківської районної профспілкової організації працівників освіти та науки України знову обрали Леоніда Олександровича Охременка.
Присутні заслухали також звіт ревізійної комісії, обрали новий склад президії районної профспілкової організації, нову ревізійну комісію, а також делегатів на обласну профспілкову звітно-виборну конференцію.
На завершення конференції виступив голова Олешківської районної ради Павло Потоцький. Він зазначив, що для керівництва районної ради та всього депутатського корпусу одним із пріоритетних напрямків діяльності завжди залишалось питання розвитку освітньої галузі:
« Вирішуються сьогодні питання підготовки закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону, проводиться робота щодо прийняття у власність Олешківської спеціальної школи, своєчасного завершення поточних і капітальних ремонтів, та інші важливі для освіти питання », — відзвітував Павло ПОТОЦЬКИЙ .