Головна ялинка Дніпровського району повертається на своє місце

2 года назад 0

Протягом тривалого часу за об’єктивних обставин у Дніпровському районі не ставили головну ялинку біля Палацу молоді й студентів, як це відбувалося багато десятиліть.

Як повідомляє прес-служба мерії, у виконавчому комітеті Дніпровської районної у місті ради, рівно як і у закладі культури, не полишали сподіватися на відродження цієї улюбленої і малюками, й дорослими, традиції.

Ініціативу голови районної ради Анатолія ТОЛОКНОВА рішуче підтримав міський голова Ігор КОЛИХАЄВ: з 15 грудня працівники комунального підприємства «Херсонміськсвітло» розпочали встановлення ялинки, святкове відкриття якої відбудеться у День Святого Миколая, 19 грудня.

Працівники виконавчого комітету районної ради долучилися і до святкового вбрання району: власними зусиллями і за підтримки спонсорів прикрасили яскравими гірляндами адміністративну будівлю, в якій працюють, і площу біля неї, веселі вогники від яких вже створюють піднесений настрій в очікуванні новорічних подарунків і приємних сюрпризів, незважаючи на похмуру, типову для херсонської зими погоду.