Грабіжники «атакують» херсонців у власних будинках, гаражах та автомобілях

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 628 заяв і повідомлень, серед яких 126 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстрована 1 ДТП з постраждалими, внаслідок якої один чоловік загинув та одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 152 адміністративних протоколи, з них 20 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Білозерського відділення поліції звернувся 68-річний житель району. Чоловік розповів, що невідомі викрали з гаражу болгарку «Zinger». За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Дніпровського відділення поліції зателефонувала 27-річна жителька району. Жінка розповіла, що невідомі розбили вікно її автівки та викрали навігатор і відеореєстратор. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 74-річного жителя обласного центру. Чоловік розповів, що невідомі проникли в його квартиру та викрали гроші в сумі понад 5000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області