Громади Херсонщини продовжують отримувати гуманітарну допомогу

1 год назад 0

У громади Херсонської області доправляють гуманітарні вантажі від благодійних організацій, підприємств, волонтерів та в рамках державних програм, повідомляється у телеграм-каналі голові Херсонської ОВА Ярослава Янушевича.

У Кочубеївську територіальну громаду привезли хліб та питну воду – у чотирьох населених пунктах роздали понад 700 хлібин, більше 8 тис. людей отримали бутильовану воду. 

«Укрзалізниця» доправила дрова, щоб селяни могли обігріти свої домівки. 

У Високопільській громаді продовжують видавати населенню дрова та будівельні матеріали для ремонту осель, пошкоджених ворожими обстрілами. 

У Великій Олександрівці Криворізька районна військова адміністрація допомогла встановити нові вікна у будівлі їдальні та полагодити дах.  У Новопетрівці  організувала буріння скважини, з якої братимуть воду, та доставила продукти харчування, а у  Нововоронцовку привезла будматеріали, теплий одяг, ліки та електроінструменти. 

Мешканців Милівської громади в рамках державної програми забезпечують буржуйками. Також від «Гуманітарного центру «Пролісок» місцевим жителям надають ремонтні комплекти.







Дякуємо всім, хто не забуває про потреби мешканців звільненої Херсонщини!