Гуманітарка від росіян: борошно з різним відтінком

7 месяцев назад 0

Жителі Нової Каховки тримали чергову гуманітарну допомогу, яка видається на сім'ю один раз на місяць. Про це повідомляє кореспондент .

У її складі: 1 кг солі; 2 кг цукру; 2 кг борошна; 2 пакети по 0,5 кг макаронних виробів; 1 літр соняшникової олії; 2 кг гречки; 4 консерви тушонки з яловичини; 4 консерви рибні (кілька); 2 консерви згущеного молока.Борошно має жовтуватий відтінок. Минулого разу воно було з сірим відтінком.

Термін придатності консерв такий: тушонка — 30.07.2019 — до п'яти років зберігання; рибні консерви — 29.06.2022 — до 2 років зберігання; згущене молоко — 19.09.2022 — до 2 років зберігання.

Окупанти продовжують грабувати квартири. Нещодавно, під час чергової ротації, російські вояки знову "відзначилися". Перед виїздом з міста мінометники пограбували квартиру в одному з будинків на вул. Букіна. Забрали пральну машину, газову плиту та деякі предмети меблів. Власниця квартири виїхала на підконтрольну Україні територію ще в минулому році. Тепер зі сльозами вислухала повідомлення від сусідів.

Порада місцевим жителям: частіше навідуйтесь до свого і сусідського майна.