Херсон отримав нову партію продуктів харчування від Всесвітньої продовольчої програми

1 год назад 0

Херсон отримав нову партію гуманітарної допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН. Продукти харчування з Миколаєва загальною вагою 8,4 тонни надійшли на замовлення благодійної організації «Freedom» та благодійного фонду «Перспектива». Всі витрати, пов’язані з транспортуванням, традиційно взяв на себе Координаційний центр з безкоштовної доставки гуманітарної допомоги «Допомагаємо. Перемагаємо» компанії «ТЕДІС Україна».
 
Це не перша доставка продуктів харчування від Всесвітньої продовольчої програми ООН до Херсону від Координаційного центру. Як повідомлялося раніше, в лютому на замовлення найбільшої пацієнтської благодійної організації України «100% життя» та громадської організації «Суспільного Здоров’я та Позитивних Дій «Час Життя» були доставлені 10 тонн продуктів.
 
А в березні Координаційним центром до Херсону була доставлена велика партія генераторів, «буржуйок» та термобілизни загальною вагою майже сім тонн. Також Центр взяв на себе витрати по доставці з Миколаєва до Херсонського фтизіопульмонологічного медичного центру 1,5 т борошна, рису та інших продуктів харчування, наданих благодійним фондом «Ми – з України»