Херсон під обстрілами: загинула одна людина, працюють Пункти незламності, частково відновили електропостачання

1 год назад 0

У Херсоні від обстрілів російською армією загинула одна людина, пошкоджені адміністративні будівлі, заклади освіти та приватні будинки. Всупереч небезпеці у місті електроенергія пішла до об'єктів критичної інфраструктури та працюють гуманітарні пункти,  начальниця Херсонської МВА Галина Лугова у вечірньому звіті в Telegram.

За даними Херсонської МВА, 26 листопада загинула одна людина, її виявили в авто в гаражному кооперативі на Острові, травмованих нема. Також від обстрілів у місті пошкоджене суднобудівне училище № 5, виконавчий комітет Дніпровської ради та приватні будинки.

Також Лугова нагадує, що в місті працюють пункти незламності, де можна підзарядити гаджети і дізнатись інформацію про видачу гуманітарних продуктових наборів. Там працюють соцпрацівники, які збирають інформацію щодо евакуації. Що відомо

  • У Херсон 26 листопада подали електрику, роботи тривали понад тиждень.
  • У Херсоні з 26 листопада та впродовж кількох діб планували тестувати електромережі. В першу чергу до електроенергії будуть підключені об’єкти критичної інфраструктури – водогін та медичні заклади.