Херсонці запрошують волонтерів та благодійників до співпраці

3 недели назад 0

Інформаційне агенство "Херсонці" має сталеву репутацію серед своїх читачів та серед інших подібних ресурсів у google Inc. Наш майданчик вже протягом 16 років широко та об’єктивно висвітлює теми політичного, економічного , соціального та культурного характеру.Публікації на сайті "Херсонці" займають одні з перших місць в результатах видачі пошукових систем.
Запрошуємо для розміщення статтей, новин, оголошень, публікацій , висвітлення подій регіонального та загальнонаціонального контексту благодійників та волонтерські організації.
Будемо раді допомогти розповсюджувати корисну суспільно важливу інформацію заради справедливості якої прагнуть всі українці.
Інтернет-ресурс "Херсонці" дбає про інформативність громадян та прагне бути корисним мешканцям міста, вимушеним переселенцям та благодійним організаціям які роблять усе для безпеки , відбудови та розвитку нашого регіону .
Для розміщення матеріалу на сайті khersonci.com.ua надсилайте на поштову адресуkhersonci08@gmail.comабо FB https://www.facebook.com/khersonci .
Вся співпраця з благодійним наміром виконується безкоштовно.