Херсонцям нагадують: настав час передачі показників лічильників води за березень 2022 року

2 года назад 0

Херсонський Водоканал нагадує, що настав час передачі показників лічильників води за березень 2022 року та роз’яснює особливості процедури.
На підприємстві розуміють, що у зв’язку з ситуацією в країні, не всі споживачі фізично мають змогу передавати показники своїх лічильників та оплачувати послуги, тому звернулись до тих споживачів, хто має таку можливість.
Показники лічильників за березень 2022 р. будуть прийматись до 5 квітня 2022 року включно.Важливо! Якщо Ви залишили домівку та не користуєтесь водою, все одно необхідно подавати показники з різницею “0”, тобто повторити ті ж самі, що Ви надавали минулого разу.
У випадку ненадання показників Водоканал буде виконувати нарахування згідно з чинним законодавством: у розмірі середньодобового споживання за попередні 12 місяців.
Пропонуємо скористатись зручними способами передачі показників:

  • на сайті Водоканалу без реєстрації в особистому кабінеті (БЕЗКОШТОВНО) – https://water.kherson.ua/pokaznyky-onlajn1/
  • через особистий кабінет (БЕЗКОШТОВНО), в якому є можливість зареєструвати декілька адрес на одну ел.скриньку. Для цього зайдіть за посиланням: https://water.kherson.ua/login/
  • використання Viber (БЕЗКОШТОВНО) – Паблік для автоматичного внесення показників:
  • використання месенджеру Viber 0503969091 (БЕЗКОШТОВНО) тільки для споживачів, які не надавали показники більше року (ОБОВ′ЯЗКОВО ПОТРІБНЕ ФОТО лічильника для підтвердження). Необхідно вказати:

Особовий рахунок споживача
*ПІБ споживача, адресу (вулиця, будинок, квартира) Прикріпити фото водолічильника з цілісністю пломб та останніми показниками на кінець розрахункового періоду.
– SMS – повідомлення на номер 0503933960
Показники лічильників у SMS ввести у такому форматі: «Номер особового рахунку» (решітка) «Показник». Приклад: 1250081053#123
– за телефоном Контак-центру +38(050) 811-18-86 .