Херсонців запрошують долучитися до національно-патріотичної акції «Ми — українці»

7 лет назад 0

З березня по жовтень 2017 року Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Бориса Лавреньова проводить національно-патріотичну акцію «Ми — українці».

Стартом акції «Ми — українці» став сьогоднішнійсвятковий захід «З Україною в серці живу», який відбувсяу великій залі Херсонського музичного училища, приурочений до Дня українського добровольця.

За вагомий особистий внесок в захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України під час перебування у зоні проведення антитерористичної організації та з нагоди Дня українського добровольця на святковому заході нагороджено почесними грамотами інспектора та командира взводу №4 роти патрульної служби поліції особливого призначення «Херсон» ГУМНП в Херсонській області, лейтенанта Олександра Вітра та Михайла Горю.

Знаком народної пошани — орденом «За мужність і відвагу» — нагороджено Олександра Бондаренка, Ігоря Кравця та Олексія Нагорнюка. А медаллю «За оборону рідної держави» — Костянтина Василькова, Дмитра Гречиху та Юрія Чайковського.

Бібліотека для юнацтва ім. Бориса Лавреньова запрошує усіх херсонців долучитися до національно-патріотичної акції «Ми — українці».