Херсонець в Одесі збирався піти до ТЦК із холодною зброєю – йому оголошено вирок

3 месяца назад 0

В Одесі оголошено вирок херсонцю, який без дозволу носив із собою холодну зброю – ніж. За словами чоловіка, ніж міг йому знадобитися під час візиту до ТЦК.

Ніж у херсонця правоохоронці виявили та вилучили 14 листопада минулого року в Одесі. Він незаконно придбав холодну зброю та почав носити із собою без відповідного дозволу.

Про це йдеться у тексті вироку, оголошеного Суворовським райсудом Одеси 5 лютого.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину та розумів, що порушує закон. Він розповів, що придбав ніж через інтернет і носив із собою, оскільки збирався піти до ТЦК та вважав, що він йому знадобиться. У скоєному розкаюється, просив задовольнити угоду між ним та прокурором.

Суд враховував, що чоловік раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, його дії не мали матеріального збитку та будь-яких наслідків. Тому суд визнав його винним у вчинені кримінального правопорушення, але звільнив від позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік. Також херсонець має заплатити 956 гривень – суму витрат на залучення експертів під час досудового розслідування.