Херсонщину відвідає керівник із розвитку електронних послуг Мінцифри

2 года назад 0

Цієї п’ятниці, 3 грудня, на Херсонщині з робочим візитом перебуватиме керівник із розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації України Мстислав Банік.
Він проведе лекцію для студентів херсонських вишів, перевірить роботу пунктів команди підтримки “Дії” на Херсонщині, а також поспілкується із представниками регіональних ЗМІ.
Детальна програма:
15:00 — 15:45 — зустріч зі студентами у Херсонському державному університеті. Тут він прочитає лекцію на тему “Цифрова держава: сервіси та можливості Дії”;
15:55 — 16:10 — відвідування центру Команди підтримки Дії в ТРЦ Fabrika;
16:30 — 16:50 — ознайомлення та спілкування з Командою підтримки Дії у відділі електронної бібліотеки імені Олеся Гончара.
Після перевірки роботи пункту в ТРЦ Fabrika о 16:10 Мстислав Банік спільно з заступником голови ОДА з питань цифрового розвитку Херсонщини Павлом Куликом проведе пресконференцію.
Він розповість про мету створення пунктів офлайн-допомоги, зручність отримання СOVID-сертифікатів у Дії та відповість на нагальні питання ЗМІ.
Також журналісти зможуть першими дізнатися подробиці щодо запуску нових соціальних послуг на порталі “Дія”, які були представлені 29 листопада в рамках Online Summit. А саме: субсидії, призначення та перерахунок пенсій, довідки про трудовий, страховий стаж, довідку про доходи пенсіонера та витяг з реєстру застрахованих осіб.
Запрошуємо представників ЗМІ долучитися до заходу!

Управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА