Херсонські янголи творять дива

2 года назад 0

Зібралися янголи на чергову нараду. Щоб поділитися своїми справами. Розповіли один одному про негайну допомогу дітям Держаудитслужби. І не тільки на Різдво.
Карнавальна родина янголів пишається тим, що супроводжує всі святкові ранки в Управліннях, слідкує за дозвіллям. Щороку вісники добра готують та вручають профспілкові дарунки підшефним вихованцям та учням.
Сніговий янгол Височенко Вероніка 9 років Херсон
Хлібний янгол уважно стежить за творчими дітками, котрі виготовляють власними ручками авторські прянички та неперевершені тістечка у кожній оселі фахівців держфінконтролю.
Хлібний янгол Височенко Вероника 9 років Херсон
Бавовняне янголятко емоційно розповіло іншим колегам- небесним посланцям, що взимку опікується виключно сніжними справами, які нагадують лани бавовника. Приміром, запрошує галактики сніжинок в опадовий тур до прибраних двориків та чистих підвіконь, щоб створити усім гарний казковий настрій.
Бавовняний янгол Кальницький Ярослав 7 років Херсон
На нараду не прилетів фінансовий янгол, тому що його випадково закрили в банку…
Мандариновий янгол Дутчак Влада 10 років Херсон
На свята аудиторські діти їдять багато солодощів і п’ють чимало газировки. Тому зубний янгол дуже цим стривожений. Він самий зайнятий янголятко під час новорічного застілля. Пошепки, біля дитячих вушок, нагадує малюкам, що варто обов’язково чистити зубки щоранку та щовечора.
Зубний янгол Борисенко Олександр 10 років Херсон
Пресслужба аудиторських янголів України