Херсонський депутат згадав французського філософа

2 года назад 0

Депутат Херсонської обласної ради Віталій Булюк згадав французьського філософа Жан-Жака Руссо у своєму привітанні працівникам сільського господарства:
— Французський філософ Жан-Жак Руссо ще у 18 столітті стверджував: "Єдиний спосіб утримати державу в стані незалежності від будь-кого — це сільське господарство. Володій ви хоч всіма багатствами світу, якщо вам нічим харчуватися — ви залежите від інших".
Пройшло не одне століття, а майже нічого не змінилося… І як би далеко не замахнулася Четверта індустріальна революція на технології, які дозволять виробляти продукти майже з нічого, запашний хліб із пшениці, молоко з-під корови та шмат рожевого сала, смакуватимуть нам найбільше за усі синтетичні смаколики.
А поки на нашій землі працюватиме місцевий аграрій та перероблятиме власну продукцію, Україна матиме і сьогодення, і майбутнє!
Зі святом, шановні працівники сільського господарства! Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а ваша праця, відданих їй трударів, буде належно поцінована!