Херсонський державний університет звітує

4 года назад 0

Про результати першого етапу прийому вступників через Освітні центри «Крим – Україна» та «Донбас — Україна».
Завершився перший етап прийому вступників через Освітні центри «Крим – Україна» та «Донбас — Україна» Херсонського державного університету. Освітні центри ХДУ займають 10 місце з 205 освітніх закладів України. Станом на сьогодні зафіксовано понад 75 звернень.
За словами керівниці Освітніх центрів «Крим-Україна» та «Донбас-Україна» Тетяни Казакової , на першому етапі до ХДУ подали заяви 12 абітурієнтів. З них 11 вступників будуть навчатися на денній формі за державним замовленням і один на заочну форму (контракт).
За квотою Міністерства освіти та науки України на бюджетну форму навчання виділено 89 місць. У минулому навчальному році з тимчасово-окупованих територій до ХДУ вступили 22 особи. Кількість вступників у 2020 році буде оприлюднена після 23 жовтня.

Бажаючі стати студентами ХДУ через Освітні центри «Крим – Україна» та «Донбас — Україна» можуть подати документи до завершення 2 етапу прийому вступників 23 жовтня. Для цієї категорії студентів поселення в гуртожиток розпочнеться з 10 вересня, а вже з 14 вересня — розпочнеться навчання.
Прес-центр ХДУ