Херсонський міський голова Ігор Колихаєв звернувся до містян

2 года назад 0

Доброго ранку, моє Місто-герой! 

З ранку на об’їзді районів – перевірив те, що доповідають мені з прибирання. Нам у жодному разі не можна зараз дати слабину: розпуститися, піддатися паніці та депресії, дозволити місту здати свої позиції.

Ми з командою, як і раніше, на своїх місцях, учора розпорядився: усім співробітникам міськвиконкому, з тих, що залишилися в місті, вийти на роботу – пішки, на кілька годин, на попутках – як завгодно. Але місто має працювати!

Дякуємо підприємцям, які почули мене вчора та розпочали свою діяльність. Нам усім дуже складно. Ми всі дуже втомилися і вже багато втратили. Але ми обов’язково повернемо нормальне життя до рідного міста – я знаю!

На маршрутах працюють тролейбуси №1 (4 машини), №12, №13, №9, №3 – по 2 машини на кожній лінії. Сміття намагаємося вивозити, хліб печемо і розвозимо по точках (читайте сайт та Телеграм міськради), Водоканал, Теплоенерго, Міськсвітло, Херсонгаз, Обленерго… – всі працюють і моя їм подяка!

Якщо людина встає після удару – це фізика, це – характер! А свій характер та волю до Перемоги ми вже показали усьому світу.

Не можна виграти, лише захищаючись і ховаючись у укриттях. Щоб перемогти, потрібно ДІЯТИ! Не руйнуйте місто своєю бездіяльністю до нього! Це наша земля, наш дім і тільки нам тут жити!

Я вірю в нас, Херсоне.
Завжди з вами.