Херсонський політолог написав петицію Президенту

2 года назад 0

Херсонський політолог Володимир Молчанов написав петицію до Президента України Володимира Зеленського "Про виплати заробітних плат навчальним закладам Херсонської обласної ради, Генічеської та Кочубеївської ТГ".

Про це він на сторінці у Facebook.
 
У петиції херсонський політолог закликає Президента України:

  • Взяти питання виплат зарплат зазначеним категоріям бюджетників Херсонщини під особистий контроль, шляхом поставлення задачі головам Херсонської обласної військово-цивільної адміністрації та Генічеської міської військово-цивільної адміністрації забезпечити виплати в найкоротший термін.
  • В разі невиконання поставленої Президентом України задачі вчасно — замінити зазначених посадовців на більш компетентних та працездатних, з дублюванням задачі та строків.

"В разі нереагування Президента України (навіть з причин не набрання цією петицією необхідних 25 тисяч підписів) повідомляю про намір звернутись до посольств західних держав та міжнародних правозахисних організацій", — пише Володимир Молчанов.

Херсонський політолог додає, що частині навчальних закладів Кочубеївської ТГ заробітну плату видали:

"Радий повідомити, що помилився в частині Кочубеївської ТГ. Їх страждання завершились виплатою заборгованих двох місяців — лишились відпускні тим, хто вже пішов у відпустки".