Херсону передали мобільні пункти обігріву вартістю понад 1 млн грн

1 год назад 0

Завдяки залученню благодійників Херсону передали мобільні пункти обігріву вартістю понад 1 млн грн, повідомляє пресслужба Херсонської міської ради.
Благодійна організація «Патріарша фундація «Мудра справа» безкоштовно надали Херсонській міській територіальній громаді 2 мобільні пункти обігріву, що вміщують до 60 людей.
Переговори щодо закупівлі почались ще наприкінці грудня 2022 року, однак втілилися лише зараз. Велика подяка за таку допомогу для херсонців.
Намет для обігріву оснащений наступними приладами та устаткуванням:
– зовнішні та внутрішні світильники,
– система електричного розподілу,
– модуль розетки 220В з кріпленнями на 10 портів,
– USB модуль на 50 портів,
– система розподілу теплого повітря,
– твердопаливна піч, столи, лавки, полиці у комплекті та асортименті, приладдя для миття рук,
– генератор бензиновий (5,5 – 7.5 кВт), «Starlink» та ін.
Звертаємо увагу, що дані модульні пункти мають чітку місію – обігріти тих, у кого в будинках немає тепла та світла й бути місцем, де можна зарядити телефон, дистанційно попрацювати з доступом до Інтернету, а також зігрітися чаєм тощо.
Начальниця міської військової адміністрації Галина Лугова разом зі своїм заступником Романом Сабаєм зустрілася з представниками організації тут у Херсоні.
Вони обговорили подальшу співпрацю в гуманітарній сфері, надання благодійниками допомоги місту та старостинським округам, згідно потреб, а також можливі освітньо-просвітницькі заходи для дітей та молоді.
До наради також були залучені старости старостинських округів, які поділились проблемами на округах та нагальними потребами для мешканців.
Щиро дякуємо нашим благодійникам за підтримку та за  те, що не стоїте осторонь проблем херсонців!