Ігор Колихаєв дав три дні на повний викос амброзії у Херсоні

3 года назад 0

Два вихідних і цілий день понеділка дав Херсонський міський голова Ігор Колихаєв головам районних у місті рад, щоб ті позбавили місто від заростей амброзії. Озвучив це очільник міста на нараді, яку провів сьогодні, 30 липня, зранку, повідомляє Херсонська міська рада.
«У вівторок я особисто перевірятиму місто на наявність амброзії. І абсолютно точно: не заздрю ​​жодному з вас, якщо побачу некошені ділянки. У вас сьогодні є все для того, щоб виконати цю роботу. Ваш термін – три дні», – попередив Колихаєв.
На нараді також були присутні заступник міського голови Володимир Пепель, в.о. директора департаменту міського господарства Віталій Лисенко, начальник інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом Херсона Олена Мазур, інспектори.
«У понеділок ми плануємо отримати партію препарату для знищення амброзії й відразу ж запустимо його в роботу», – поінформував Володимир Пепель.
«Містяни не чекатимуть результатів дії препарату, та й стовідсоткових гарантій його активності ніхто дати не може. Тому в будь-якому випадку до обробки місто буде коситися механічним способом», – сказав Ігор Колихаєв.
Міський голова Ігор Колихаєв звертається до мешканців Херсона з проханням сигналізувати головам районних у місті рад про місця зростання амброзії, тим самим прискоривши її знищення.
Крім того, величезне прохання до херсонців, готових допомогти містянам, що страждають на алергію цвітіння цієї рослини: в міру можливості поряд зі своїми домівками включитися в роботу зі знищення амброзії.
Давайте також з повагою та співчуттям ставитися до тих, хто виконує цю складну роботу з покосу: підрядники починають прибирати місто о 5 ранку, й витримувати спекотний температурний режим, перебуваючи весь час на вулиці, дуже важко.
Робімо Херсон комфортним для життя разом!