Команда партії «Наш край» Херсонщини продовжує вручати дітям подарунки

2 года назад 0

Голова фракції партії "Наш край" в Олешківської міської ради разом із колегою по фракції Тетяною Іващенко та депутатом Виноградівської ОТГ від партії "Наш край" Віктором Богачуком, нагородили дітей — учасників акції "Солодка годівниця".
Команда партії "Наш край" Херсонщини продовжує вручати дітям, які взяли участь в акції, але не дісталися перших трьох місць, заохочувальні призи.
Як зазначив депутат від "Нашого краю" Павло Потоцький , подарунки, які він вручив дітям, це їхня відзнака за те, що долучилися до гарної справи та небайдужі до навколишнього світу: "Разом із командою однопартійців ми довели, що слово "підтримка" кожен із нас, навіть дитина, може наповнити змістом і зробити щось корисне вже у юному віці. Наша команда тільки допомогла їм долучитися й продемонструвала, що кожна гарна справа відгукується позитивом, а добро повертається " — відзначив він.

Депутат Потоцький взяв на себе зобов'язання особисто, разом із колегами відвезти подарунки переможцям, які в своїй громаді набрали найбільшу кількість лайків за свої пости із годівницею для птахів. Кожен з дітей отримав в подарунок фітнес-браслет.
Так, винагорода поїхала до Діми Крецу та Кіри Нікулінської в Брилівку, до Насті Фролової в Олешки та до Яни Чайки із Тарасівки. Фітнес-трекер отримав і молодший син Павла Потоцького, який, до речі, набрав найбільше лайків з усіх учасників Олешківської громади.
ХОО ПП НАШ КРАЙ