Компанія «Датагруп-Volia» профінансувала четвертий виїзд лікарів-волонтерів із БФ Frida на Херсонщину

1 год назад 0

11?12 березня за підтримки компанії «Датагруп-Volia» відбувся черговий, уже четвертий, виїзд медиків-волонтерів із БФ Frida на деокуповані території Херсонської області. Цього разу медики відвідали місто Херсон, селище Чорнобаївку, Новорайськ та смт Білозерка. Вони здійснили понад тисячу безкоштовних консультацій і допомогли сотням людей.

Зокрема, за ці два дні завдяки коштам «Датагруп-Volia» профільними спеціалістами було проведено 1400 консультацій, зроблено 140 УЗД та 80 ЕКГ, а також безкоштовно надано 2 868 дефіцитних медичних препаратів. Також лікарі були забезпечені трансфером, проживанням, генератором та безперебійним зв’язком.

« Ми дуже пишаємось тим, яких масштабів набуває ця місія. Цього разу нашим відважним лікарям вдалося допомогти постраждалим одразу у трьох громадах Херсонщини, і серед них є навіть легендарна Чорнобаївка, що стала символом незламності українського духу. Ми ж, у свою чергу, продовжуємо підтримувати БФ Frida та відновлювати телекомунікаційну інфраструктуру на деокупованих територіях, зокрема на Херсонщині, щоб люди там мали доступ до медичного обслуговування та якісного зв'язку », – коментує подію Михайло Шелемба, СЕО «Датагруп-Volia». 

« На думку наших лікарів, мешканці Херсонщини найбільше потерпають від тривожності. Сподіваємось, наша місія посприяла не лише фізичному благополуччю пацієнтів, але й ментальному », – коментує виїзд керівник місії Frida Ukraine Владислава Романюк.

Загалом від початку місії у грудні 2022 року за підтримки «Датагруп-Volia» відважні медики-волонтери подолали тисячі кілометрів бездоріжжям Херсонської та Донецької областей, здійснили близько 7 000 консультацій та роздали більш ніж 16 000 медичних препаратів на суму майже 3 млн грн. Допомагаємо людям, допомагаємо Україні. Так переможемо!



Довідка про компанію: 
«Датагруп» та Volia – всеукраїнський оператор зв’язку для бізнесу та дому, що працює на українському ринку з 2000 року. Об’єднана мережа компанії «Датагруп-Volia» наразі є однією з найбільших в Україні й налічує понад 34 тис. кілометрів власних оптоволоконних ліній. Компанія надає широкий спектр послуг для бізнесу, у тому числі послуги з побудови корпоративних мереж, інтернету і телебачення, послуги з кібербезпеки та захисту від DDoS-атак, послуги телефонії та аутсорсинг контакт-центрів, хмарні послуги та послуги дата-центру. А також послуги для приватних абонентів: високошвидкісний інтернет, цифрове  телебачення з доступом до понад 150 найпопулярніших українських і зарубіжних телеканалів та доступ до одного з найбільших в Україні медіасервісів Volia TV, що налічує понад 20 000 топових фільмів, серіалів і ТВ-шоу від провідних світових та вітчизняних студій, зокрема: Disney, Paramount, 20th Century Studios, DreamWorks, Pixar, Sony, Warner Bros. Discovery та Film.ua.