Михайло Сваричевський став менеджером Суспільне Херсон

2 года назад 0

За результатами відкритого конкурсу на посаду менеджера Херсонської філії Суспільного обрано Михайла Сваричевського . Він займатиметься адміністративним та господарським напрямом роботи філії з 1 листопада 2021 року .

«Основний масив повноважень менеджера припадає на адміністративно-господарський блок філії. Зазначаючи про майбутні напрямки розвитку, потрібно говорити про створення сучасної матеріально-технічної бази, комфортні умови праці для трудового колективу, а також взаємодію і співпрацю адміністративного блоку з творчим , — каже Михайло Сваричевський . — Я щиро вірю в те, що це не просто слова та обіцянки, а конкретні справи, які будуть підтверджені результатом. На підтвердження моїх слів, хочу сказати, що на посаді виконуючого обов’язки менеджера філії вдалось досягти певних результатів, а саме: проведено роботи щодо забезпечення благоустрою території, здійснено ремонт офісних та коридорних приміщень, замінено вікна та двері у виробничих приміщеннях, замінено систему каналізації, залучено орендарів, реалізовано велику кількість конкурентних процедур закупівель та інше».  

Також новопризначений менеджер зазначає, що станом на сьогодні, реалізується та довиконується план роботи на 2021 рік, планується використання коштів на 2022 рік з урахуванням достатнього фінансування, яке надасть змогу реалізувати основні напрямки розвитку та виконати стратегічні завдання. 

Нагадаємо, Михайло Сваричевський раніше працював провідним юрисконсультом Одеської філії Суспільного. З червня 2021 року виконував обов’язки менеджера Херсонській філії Суспільного. 

На Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю поділено, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Херсонській області — це телеканал UA: ХЕРСОН і радіо Українське радіо Херсон.