На Херсонщині діти звертаються до Діда Мороза

2 года назад 0

Ось вже вісім років у Херсонській області працює перша південна резиденція Діда Мороза. Казковий чарівник гостює в Олешківському лісі на "Чумацькій криниці" та дуже радий гостям Тому 18 грудня урочисто відкрив двері власної резиденції для дітей та дорослих.
Велика черга вишикувалась із бажаючих розповісти Діду Морозу про власні мрії, задекламувати вірш чи заспівати пісню. А ті, хто соромиться озвучити власні бажання, можуть передати власноруч написаний лист.
За словами самого Діда Мороза, діти не лише просять, а й дарять чарівнику милі сувеніри: — Діти дарують листівки, солодощі, моїм помічникам оленяткам приносять моркву. Що стосується самих бажань, то хлопчики та дівчата просять не лише іграшки. Один хлопчик попросив для батька великий чорний Лексус.
Так ми разом почали думати як його вмістити в однокімнатну квартиру. Дійшли компромісу, що цьогоріч машина буде іграшковою. А вже наступного року родина придбає великий гараж і можна буде думати за справжнє авто. Одна дівчинка попросила здоров’я для своєї мами, бо та часто хворіє.
Ще одна дитина дуже хоче, аби батько повернувся у сім’ю. В іншої дівчинки батько помер, і вона дуже просила, аби він повернувся. Я намагаюсь не лише розважити, а й поговорити, розрадити та подарувати віру у диво та щасливе майбутнє. — ділиться Дід Мороз.
Після прийому гостей, на чарівній галявині, Дід Мороз разом із помічниками запалили вогні на новорічній ялинці. Окрім цього, вся галявина казково прикрашена різноманітними фотозонами, а серед дерев можна побачити навіть будиночок ельфів.
Резиденція прийматиме гостей до 30 грудня.
P.S. Дід Мороз запевнив, що дива — існують. Головне, щиро в них вірити! Сергій ГЕОРГІЄВ Фото автора