На Херсонщині окупанти примусово збирають кров у бюджетників для потреб військових загарбників

1 неделя назад 0

На окупованій частині  Херсонщини ворог організував примусову акцію зі збору крові на потреби своїх військових окупантів. 

Про це редакції  стало відомо від місцевих мешканців з  Генічеська .

Місцеві мешканці повідомили, що окрім працивниців бюджетної сфери, до акції окупантами також були примусово залучені студенти медичного коледжу та інших навчальних закладів міста.

Окупаційні ЗМІ розмістили інформацію про проведення «акції» зі збору крові до «Всеросійського дня донора», організованої фондом «Защітнікі Отєчєства». За цими звітами, участь у акції прийняло понад 100 осіб, проте місцеві жителі стверджують, що багато з них були примусово залучені.

За словами свідків, для забезпечення кількості учасників акції окупанти викликали працівників окупаційних установ, студентів медичного коледжу та інших навчальних закладів Генічеська. На територію Генічеської громади прибула команда медичних фахівців з Мелітополя, яка здійснює збір крові для російських військових окупантів.

Ця подія свідчить про безжалісність ворога, який вдається до примусових заходів, щоб забезпечити себе ресурсами на війну проти України.